Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fares Alqershi team الاعصار المدر
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
15 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 16.7
matig Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Gohar rent richting de bal. Gohar passt de bal in één keer door. Wajeh rent richting de bal. Wajeh haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hada de bal onder controle te krijgen. Zenhom kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Saleh rent richting de bal. Saleh haalt uit met een fantastische trap. Zenhom kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Amr probeert naar een medespeler te passen. Hussien is nu in balbezit. Amr rent richting de bal. Hussien verovert de bal door een tackle van achteren. Hussien geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Karara rent richting de bal. El-Qady onderschept slim de pass. El-Abd bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Qady rent richting de bal. El-Qady draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Reyad met een snelle inworp. El-Mohamady heeft problemen om de bal te vangen. El-Mohamady speelt de bal door. Klungelig pakt El-Qady de bal. El-Qady haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Yoonus rent richting de bal. Yoonus geeft een lange en hoge pass. Reyad heeft problemen om de bal te vangen. Wajeh rent richting de bal. Wajeh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
El-Qady is nu in balbezit. El-Qady passt de bal met de wreef. El-Abd is nu in balbezit. El-Abd haalt uit met een fantastische trap. El-Agouz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fares Alqershi team - الاعصار المدر 1:0

45e minuut.
Abdel Hamid passt de bal met de wreef. Karara geeft de bal voor. Wajeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Saleh is nu in balbezit. Saleh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fares Alqershi team 54%, الاعصار المدر 46%.
Fares Alqershi team - الاعصار المدر 1:0

60e minuut.
Gohar geeft een hoge lob. El-Qady probeert naar een medespeler te passen. Amr bereikt de bal nog maar net als eerste. Wajeh is nu in balbezit. Wajeh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fares Alqershi team - الاعصار المدر 1:1

62e minuut.
El-Mohamady speelt de bal door. Saleh is nu in balbezit. Wajeh is nu in balbezit. Saleh rent richting de bal. Saleh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fares Alqershi team - الاعصار المدر 1:2

64e minuut.
Daar is Karara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Qady rent richting de bal. El-Abd rent richting de bal. El-Qady bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Qady draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Klungelig pakt El-Qady de bal. El-Abd bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Abd passt de bal zonder na te denken. El-Qady bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Qady haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fares Alqershi team - الاعصار المدر 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fares Alqershi team 47%, الاعصار المدر 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fares Alqershi team - الاعصار المدر 2:2