Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
moHAMED00 Emad
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Desouky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastawy rent richting de bal. El-Romy begaat een overtreding. El-Romy krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Ezzat is nu in balbezit. Labeeb is nu in balbezit. Labeeb passt de bal in één keer door. El-Romy is nu in balbezit. El-Romy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Bastawy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastawy probeert naar een medespeler te passen. El-Sharnoby is nu in balbezit. Momen onderschept slim de pass. Momen geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Rida heeft problemen om de bal te vangen. Labeeb onderschept slim de pass. Labeeb passt de bal in één keer door. Klungelig pakt El-Romy de bal. El-Romy draait met de bal, schiet en ... Shalofh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Wael geeft de bal voor. Basel bereikt de bal nog maar net als eerste. Basel probeert naar een medespeler te passen. El-Romy bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Romy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bastawy kan de bal niet met de borst controleren. Desouky onderschept slim de pass. Desouky probeert naar een medespeler te passen. El-Romy heeft problemen om de bal te vangen. El-Romy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tantawy heeft problemen om de bal te vangen. Tantawy geeft een hoge lob. Momen kopt de bal weg. Kamar rent richting de bal. Kamar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
moHAMED00 - Emad 0:1

32e minuut.
Bastawy rent richting de bal. Labeeb verovert de bal door een tackle van achteren. Labeeb probeert naar een medespeler te passen. El-Romy rent richting de bal. El-Romy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
El-Romy bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Romy haalt uit met een fantastische trap. Tantawy kopt de bal weg. Labeeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Labeeb schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Bastawy geeft de bal voor. Al Kabany bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Kabany speelt de bal door. El-Romy rent richting de bal. El-Romy schiet op doel. Shalofh bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: moHAMED00 55%, Emad 45%.
moHAMED00 - Emad 0:1

55e minuut.
Amein geeft een hoge lob. Inworp. Razim met een snelle inworp. Al Kabany is nu in balbezit. Al Kabany geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
El-Hefny speelt de bal door. Labeeb is nu in balbezit. Bastawy met een sublieme pass. Kamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: moHAMED00 46%, Emad 54%.
moHAMED00 - Emad 0:1