Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
الاعصار المدر mourad ahmed
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 17.4
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Asfour rent richting de bal. Amr tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Asfour raakt geblesseerd tijdens het duel. Asfour met een snel genomen vrije trap. El Asrawey bereikt de bal nog maar net als eerste. El Asrawey controleert de bal met de borst. Taref bereikt de bal nog maar net als eerste. Taref schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. El-Agouz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Moaz geeft een lange en hoge pass. Fady is nu in balbezit. Fady met een sublieme pass. Wajeh heeft problemen om de bal te vangen. Wajeh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
الاعصار المدر - mourad ahmed 1:0

30e minuut.
Ishaq rent richting de bal. Ishaq geeft een lange en hoge pass. Taref is nu in balbezit. Taref schiet op doel. Na een snelle pass probeert Yoonus de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: الاعصار المدر 54%, mourad ahmed 46%.
الاعصار المدر - mourad ahmed 1:0

48e minuut.
Daar is Kamel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saleh rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kamel. Kamel krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Karara bereikt de bal nog maar net als eerste. Karara passt de bal met de wreef. Jibril probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wajeh is nu in balbezit. Wajeh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
الاعصار المدر - mourad ahmed 2:0

59e minuut.
Moaz passt de bal met de wreef. Amr met een sublieme pass. Kamel speelt de bal door. Taref rent richting de bal. Taref haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
الاعصار المدر - mourad ahmed 2:1

72e minuut.
Kamel onderschept slim de pass. Kamel schiet op doel. Klungelig pakt Saleh de bal. Kamel is nu in balbezit. Kamel geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
El Asrawey geeft een hoge lob. Moaz kopt de bal weg. Yoonus probeert de bal aan de voet te houden. Taref is nu in balbezit. Taref draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Klungelig pakt Fady de bal. Kamel rent richting de bal. Kamel passt de bal zonder na te denken. Taref rent richting de bal. Taref haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
الاعصار المدر - mourad ahmed 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: الاعصار المدر 64%, mourad ahmed 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
الاعصار المدر - mourad ahmed 2:2