Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mourad ahmed moHAMED00
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


13e minuut.
El-Sharnoby probeert naar een medespeler te passen. Moaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Moaz passt de bal zonder na te denken. Kamel rent richting de bal. Kamel geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Asfour onderschept slim de pass. Asfour geeft de bal voor. Taref rent richting de bal. Taref draait met de bal, schiet en ... Hada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Moaz met een sublieme pass. Kamel is nu in balbezit. Kamel met een sublieme pass. Taref is nu in balbezit. Taref haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Moaz passt de bal zonder na te denken. Asfour bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Sharnoby maakt een afschuwelijke overtreding. El-Sharnoby krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mourad ahmed 31%, moHAMED00 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mourad ahmed - moHAMED00 0:0

48e minuut.
Moaz probeert naar een medespeler te passen. Desouky probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Taref bereikt de bal nog maar net als eerste. Taref schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nour El-Din de bal onder controle te krijgen. Hada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Taref bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van El-Hefny. El-Hefny krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Ihsan geeft de bal voor. Taref controleert de bal met de borst. Desouky bereikt de bal nog maar net als eerste. Taref verovert de bal door een tackle van achteren. Taref haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
El-Feel met een snelle inworp. Asfour met een sublieme pass. El-Sharnoby verovert de bal door een tackle van achteren. Taref rent richting de bal. Taref schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mourad ahmed 48%, moHAMED00 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mourad ahmed - moHAMED00 0:0