Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nouremad Fares Alqershi team
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 22
slecht Schieten matig
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Khaled rent richting de bal. Abdel Hamid onderschept slim de pass. Zakarya onderschept slim de pass. Zakarya schiet op doel. Zenhom maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nouremad - Fares Alqershi team 1:0

13e minuut.
Saleh geeft een lange en hoge pass. Abdel Salam rent richting de bal. Abdel Salam probeert naar een medespeler te passen. Khaled is nu in balbezit. Khaled draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Zakarya bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakarya passt de bal zonder na te denken. Khaled rent richting de bal. Khaled draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Reyad geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bakry zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zakarya is nu in balbezit. Zakarya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
El-Qady onderschept slim de pass. El-Qady passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Farag de bal. El-Abd is nu in balbezit. El-Abd schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nouremad 35%, Fares Alqershi team 65%.
nouremad - Fares Alqershi team 1:0

57e minuut.
Bakry geeft de bal voor. Daar is Khaled, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdel Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Khaled rent richting de bal. Khaled haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
El-Kheshen controleert de bal met de borst. El-Kheshen geeft een hoge lob. Ramy heeft problemen om de bal te vangen. Hussien bereikt de bal nog maar net als eerste. Hussien draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Hussien speelt de bal door. El-Abd is nu in balbezit. Farag bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Qady onderschept slim de pass. El-Qady haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Saleh geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fariq zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Basem bereikt de bal nog maar net als eerste. Basem geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ramy probeert naar een medespeler te passen. El-Abd rent richting de bal. Megahed is nu in balbezit. El-Abd verovert de bal door een tackle van achteren. El-Abd schiet op doel. Emad El-Din bokst de bal weg.

73e minuut.
El-Mohamady onderschept slim de pass. Abdel Salam bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdel Salam passt de bal met de wreef. Khaled bereikt de bal nog maar net als eerste. Khaled schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Fadil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zakarya probeert de bal met de borst te controleren. El-Mohamady schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. El-Mohamady krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nouremad 40%, Fares Alqershi team 60%.
nouremad - Fares Alqershi team 1:0