Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
صلاحاحمد mssi
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Nagah bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagah passt de bal zonder na te denken. Hashim probeert naar een medespeler te passen. Bahaa is nu in balbezit. Bahaa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
صلاحاحمد - mssi 1:0

27e minuut.
Sabih verovert de bal door een tackle van achteren. Sabih geeft een hoge lob. Marei bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiyath verovert de bal door een tackle van achteren. Ghiyath haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
El-Mohamady is nu in balbezit. El-Mohamady passt de bal zonder na te denken. Daar is Ayoub, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahaa rent richting de bal. Bahaa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: صلاحاحمد 48%, mssi 52%.
صلاحاحمد - mssi 1:0

63e minuut.
Abo El-Seoud geeft de bal voor. Inworp. Emad met de inworp. Kaseem bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaseem schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
El Kenany probeert naar een medespeler te passen. Sabih is nu in balbezit. Sabih probeert naar een medespeler te passen. Ghiyath is nu in balbezit. Ghiyath draait met de bal, schiet en ... Swedan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
صلاحاحمد - mssi 1:1

73e minuut.
Kaseem speelt de bal door. Klungelig pakt Bahaa de bal. Kaseem bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagah onderschept slim de pass. Nagah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
El-Azeze rent richting de bal. Abdel Nabi onderschept slim de pass. Abdel Nabi probeert naar een medespeler te passen. Bahaa rent richting de bal. Bahaa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Inworp. Attia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt El Kenany de bal. Walliyullah bereikt de bal nog maar net als eerste. Walliyullah geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: صلاحاحمد 43%, mssi 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
صلاحاحمد - mssi 1:1