Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
moHAMED00 Fares Alqershi team
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 20.2
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Al-Mnoufy rent richting de bal. Al-Mnoufy geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El-Kheshen met de inworp. El-Qady geeft een lange en hoge pass. Hada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Desouky verovert de bal door een tackle van achteren. Desouky geeft een hoge lob. El-Mohamady bereikt de bal nog maar net als eerste. Labeeb onderschept slim de pass. Labeeb schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Saleh heeft problemen om de bal te vangen. Basel rent richting de bal. Saleh schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Basel moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Basel kan niet meer verder spelen. Jawad komt het veld opgelopen. Desouky wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Hada probeert naar een medespeler te passen. Farag rent richting de bal. Abdel Hamid begaat een overtreding. Farag raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Labeeb neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Hada is nu in balbezit. Labeeb begaat een overtreding. Hada raakt geblesseerd tijdens het duel. El-Mohamady zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Razim rent richting de bal. El-Abd verovert de bal door een tackle van achteren. El-Abd schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: moHAMED00 47%, Fares Alqershi team 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
moHAMED00 - Fares Alqershi team 0:0

46e minuut.
Saleh is nu in balbezit. Labeeb is nu in balbezit. Labeeb probeert naar een medespeler te passen. Farag is nu in balbezit. Farag haalt uit met een fantastische trap. Zenhom kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Al Kabany geeft de bal voor. Zenhom probeert naar een medespeler te passen. Daar is Abdel Hamid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labeeb rent richting de bal. Labeeb haalt uit met een fantastische trap. Zenhom probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
moHAMED00 - Fares Alqershi team 1:0

61e minuut.
Kadeen onderschept slim de pass. Kadeen speelt de bal door. Ashour heeft problemen om de bal te vangen. Farag bereikt de bal nog maar net als eerste. Farag schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
El-Sharnoby is nu in balbezit. El-Sharnoby passt de bal zonder na te denken. Saleh probeert naar een medespeler te passen. El-Abd rent richting de bal. El-Abd schiet op doel. Hada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
moHAMED00 - Fares Alqershi team 1:1

67e minuut.
El-Mohamady geeft de bal voor. Nour El-Din kopt de bal weg. El-Qady probeert naar een medespeler te passen. El-Abd is nu in balbezit. El-Abd haalt uit met een fantastische trap. Hada bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
moHAMED00 - Fares Alqershi team 1:2

71e minuut.
El-Kheshen met een sublieme pass. El-Qady heeft problemen om de bal te vangen. El-Abd bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Qady bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Qady draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Abdel Hamid kopt de bal weg. Hussien bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Sharnoby verovert de bal door een tackle van achteren. El-Sharnoby geeft de bal voor. Farag krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
moHAMED00 - Fares Alqershi team 2:2

82e minuut.
Desouky is nu in balbezit. El-Qady verovert de bal door een tackle van achteren. El-Qady passt de bal zonder na te denken. El-Abd rent richting de bal. El-Abd schiet op doel. Hada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Hussien is nu in balbezit. Hussien geeft een hoge lob. El-Mohamady kopt de bal weg. El-Qady rent richting de bal. El-Qady draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: moHAMED00 56%, Fares Alqershi team 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
moHAMED00 - Fares Alqershi team 2:2