Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mourad ahmed mssi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.7
matig Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Attia rent richting de bal. Wahid verovert de bal door een tackle van achteren. Wahid probeert naar een medespeler te passen. Taref is nu in balbezit. Taref draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Wahid kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gamal de bal onder controle te krijgen. Taref is nu in balbezit. Taref haalt uit met een fantastische trap. El-Kheshen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Taref bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamel bereikt de bal nog maar net als eerste. Taref bereikt de bal nog maar net als eerste. Taref haalt uit met een fantastische trap. El-Kheshen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
El Kenany geeft de bal voor. Inworp. Wahid zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kamel is nu in balbezit. Kamel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mourad ahmed 55%, mssi 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mourad ahmed - mssi 0:0

51e minuut.
Moaz is nu in balbezit. Moaz passt de bal zonder na te denken. Inworp. El-Azeze met de inworp. Nagah geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ishaq met een snelle inworp. Fady geeft een lange en hoge pass. Taref is nu in balbezit. Taref draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mourad ahmed - mssi 1:0

83e minuut.
Daar is Wahid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Attia rent richting de bal. Wahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahid geeft een hoge lob. Taref krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Ghiyath de bal onder controle te krijgen. Moaz rent richting de bal. Moaz passt de bal zonder na te denken. Taref is nu in balbezit. Taref haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mourad ahmed - mssi 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mourad ahmed 45%, mssi 55%.
mourad ahmed - mssi 2:0