Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mssi mourad ahmed
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.3
hopeless Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Wahid met een sublieme pass. Ghiyath bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagah rent richting de bal. Ghiyath bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiyath schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Nagah passt de bal zonder na te denken. Ghiyath heeft problemen om de bal te vangen. Jibril rent richting de bal. Ghiyath verovert de bal door een tackle van achteren. Ghiyath schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mssi - mourad ahmed 1:0

14e minuut.
Fady rent richting de bal. Fady passt de bal in één keer door. Gamal is nu in balbezit. Taref verovert de bal door een tackle van achteren. Taref draait met de bal, schiet en ... Paal! El-Kheshen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
El Kenany bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamel bereikt de bal nog maar net als eerste. Taref is nu in balbezit. Kamel is nu in balbezit. Kamel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Muhtadi trapt de bal weg van het doel. Sabih kopt de bal weg. Ghiyath bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiyath haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
El-Feel met een sublieme pass. Kamel rent richting de bal. Kamel met een sublieme pass. Taref rent richting de bal. Taref draait met de bal, schiet en ... El-Kheshen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mssi 52%, mourad ahmed 48%.
mssi - mourad ahmed 1:0

59e minuut.
Nagah is nu in balbezit. Nagah passt de bal zonder na te denken. Ghiyath is nu in balbezit. Ghiyath haalt uit met een fantastische trap. Muhtadi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mssi - mourad ahmed 2:0

88e minuut.
Fady rent richting de bal. Fady geeft een hoge lob. Abo El-Seoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Asfour onderschept slim de pass. Asfour geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Fady met een sublieme pass. Gamal heeft problemen om de bal te vangen. Taref rent richting de bal. Taref haalt uit met een fantastische trap. El-Kheshen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mssi - mourad ahmed 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mssi 52%, mourad ahmed 48%.
mssi - mourad ahmed 2:1