Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fares Alqershi team Emad
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 19.3
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


6e minuut.
El-Mohamady rent richting de bal. Baha` El Din is nu in balbezit. El-Mohamady tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. El-Mohamady krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Bastawy probeert naar een medespeler te passen. Al Shirbeeni rent richting de bal. Al Shirbeeni speelt de bal door. Klungelig pakt Kamar de bal. Kamar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Rida met een snelle inworp. El-Qady bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Qady passt de bal in één keer door. El-Abd bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Abd draait met de bal, schiet en ... Shalofh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Rida rent richting de bal. Rida passt de bal met de wreef. Bastawy rent richting de bal. El-Qady verovert de bal door een tackle van achteren. El-Qady passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Shalofh met een harde bal richting middenveld. Al Shirbeeni met een sublieme pass. Daar is Ashour, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamar is nu in balbezit. Kamar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Hussien geeft een hoge lob. Bastawy kopt de bal weg. Daar is Helmy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Qady is nu in balbezit. El-Qady draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fares Alqershi team - Emad 1:0

27e minuut.
Abdel Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdel Hamid passt de bal met de wreef. El-Abd is nu in balbezit. El-Qady is nu in balbezit. El-Qady schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Amein geeft de bal voor. Inworp. Hussien met een snelle inworp. El-Qady bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Qady haalt uit met een fantastische trap. Shalofh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Daar is Al Shirbeeni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamar passt de bal in één keer door. Al Shirbeeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Shirbeeni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Hada geeft een lange en hoge pass. Inworp. Baha` El Din met de inworp. Kamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fares Alqershi team 51%, Emad 49%.
Fares Alqershi team - Emad 1:0

49e minuut.
Tantawy bereikt de bal nog maar net als eerste. Tantawy geeft een hoge lob. Hada rent richting de bal. Kamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Bastawy speelt de bal door. Kamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashour begaat een overtreding. Kamar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bastawy komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Bastawy is nu in balbezit. Bastawy passt de bal met de wreef. Kamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Shirbeeni rent richting de bal. Al Shirbeeni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Rida probeert naar een medespeler te passen. Bastawy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastawy passt de bal zonder na te denken. Al Shirbeeni rent richting de bal. Al Shirbeeni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fares Alqershi team 47%, Emad 53%.
Fares Alqershi team - Emad 1:0