Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mssi Fares Alqershi team
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 21.5
hopeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Sabih met een sublieme pass. El-Azeze rent richting de bal. El-Azeze passt de bal met de wreef. Nagah heeft problemen om de bal te vangen. Nagah geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Abdel Hamid speelt de bal door. El-Mohamady bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ghiyath. Ghiyath krijgt een gele kaart.

16e minuut.
El Kenany zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Attia de bal. Attia passt de bal zonder na te denken. Ghiyath rent richting de bal. Ghiyath schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Gamal rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. El-Kheshen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hussien is nu in balbezit. Hussien schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
El-Mohamady speelt de bal door. Nagah is nu in balbezit. Ghiyath is nu in balbezit. Ghiyath draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Zenhom met een harde bal richting middenveld. Sabih kopt de bal weg. Ashour heeft problemen om de bal te vangen. Ghiyath is nu in balbezit. Ghiyath schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
El Kenany geeft een hoge lob. Nagah bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagah passt de bal zonder na te denken. Ghiyath rent richting de bal. Ghiyath haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mssi - Fares Alqershi team 1:0

33e minuut.
El-Azeze verovert de bal door een tackle van achteren. El-Azeze speelt de bal door. Nagah met een sublieme pass. Ghiyath is nu in balbezit. Ghiyath draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mssi - Fares Alqershi team 2:0

36e minuut.
El-Mohamady passt de bal in één keer door. Nagah kan de bal niet met de borst controleren. Nagah speelt de bal door. Ghiyath bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiyath draait met de bal, schiet en ... Paal! Zenhom kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
El-Qady bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Abd rent richting de bal. El-Qady bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Abd rent richting de bal. El-Abd schiet op doel. El-Kheshen bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
El Kenany bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Abd onderschept slim de pass. El-Abd met een sublieme pass. El-Qady rent richting de bal. El-Qady schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mssi 49%, Fares Alqershi team 51%.
mssi - Fares Alqershi team 2:0

56e minuut.
Sabih rent richting de bal. El-Qady is nu in balbezit. El-Qady passt de bal zonder na te denken. El-Abd rent richting de bal. El-Abd haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Gamal is nu in balbezit. Gamal passt de bal zonder na te denken. El Kenany bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Qady is nu in balbezit. El-Qady draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Hussien kopt de bal weg. El Kenany is nu in balbezit. El-Qady maakt een afschuwelijke overtreding. El-Qady krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Hada geeft een lange en hoge pass. El-Qady kopt de bal weg. Sabih bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Abd onderschept slim de pass. El-Abd draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Sabih heeft problemen om de bal te vangen. Sabih passt de bal met de wreef. Ghiyath bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagah is nu in balbezit. Nagah haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
mssi - Fares Alqershi team 3:0

90e minuut.
El-Said onderschept slim de pass. El-Said met een sublieme pass. Ghiyath bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiyath draait met de bal, schiet en ... Zenhom probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mssi 48%, Fares Alqershi team 52%.
mssi - Fares Alqershi team 3:0