Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
เชนสาน pupra
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


30e minuut.
Krajangsai schiet op doel. Yuansheng heeft problemen om de bal te vangen. Anekwittaya rent richting de bal. Anekwittaya geeft een hoge lob. Daar is Singthong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Siriwi is nu in balbezit. Siriwi passt de bal zonder na te denken. Dumrongchaitum probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sathai-Chusri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sathai-Chusri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Klungelig pakt Poganping de bal. Dusitwilai bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusitwilai probeert naar een medespeler te passen. Sathai-Chusri is nu in balbezit. Sathai-Chusri haalt uit met een fantastische trap. Siriwi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Sathai-Chusri verovert de bal door een tackle van achteren. Taweepaiboon rent richting de bal. Krajangsai onderschept slim de pass. Sathai-Chusri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sathai-Chusri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: เชนสาน 35%, pupra 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
เชนสาน - pupra 0:0

47e minuut.
Siriwi met een sublieme pass. Sathai-Chusri is nu in balbezit. Taweepaiboon verovert de bal door een tackle van achteren. Krajangsai onderschept slim de pass. Krajangsai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
เชนสาน - pupra 1:0

56e minuut.
Dusitwilai passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sathai-Chusri de bal. Caide rent richting de bal. Sathai-Chusri onderschept slim de pass. Sathai-Chusri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Che Ho rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Poganping. Che Ho raakt geblesseerd tijdens het duel. Che Ho met een snel genomen vrije trap. Sathai-Chusri is nu in balbezit. Sathai-Chusri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Daar is Kaewsang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaewsang geeft een hoge lob. Daar is Yuansheng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sathai-Chusri is nu in balbezit. Sathai-Chusri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Siriwi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kangjin rent richting de bal. Kangjin speelt de bal door. Poganping rent richting de bal. Poganping draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Caide rent richting de bal. Caide speelt de bal door. Krajangsai probeert de bal aan de voet te houden. Sathai-Chusri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sathai-Chusri schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Kangjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Siriwi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kangjin verovert de bal door een tackle van achteren. Kangjin haalt uit met een fantastische trap. Blinkadee probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
เชนสาน - pupra 1:1

86e minuut.
Kangjin rent richting de bal. Kangjin probeert naar een medespeler te passen. Yuansheng rent richting de bal. Sathai-Chusri onderschept slim de pass. Sathai-Chusri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: เชนสาน 43%, pupra 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
เชนสาน - pupra 1:1