Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GY_PTMRBMR Joon
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Sun passt de bal zonder na te denken. Tsun-Do rent richting de bal. Tsun-Do passt de bal in één keer door. Won-Oko bereikt de bal nog maar net als eerste. Won-Oko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Wang-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Kwoo geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Lo-Shin de bal onder controle te krijgen. Won-Oko bereikt de bal nog maar net als eerste. Won-Oko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Yang-Lee speelt de bal door. Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Sun passt de bal in één keer door. Won-Oko bereikt de bal nog maar net als eerste. Won-Oko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Wang-Kwoo verovert de bal door een tackle van achteren. Tsun-Do bereikt de bal nog maar net als eerste. Hotyou speelt de bal door. Won-Oko is nu in balbezit. Won-Oko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GY_PTMRBMR - Joon 0:1

26e minuut.
Lee-Park geeft een hoge lob. Yang-Lee probeert naar een medespeler te passen. Jae-Doo heeft problemen om de bal te vangen. Kum bereikt de bal nog maar net als eerste. Kum schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GY_PTMRBMR - Joon 1:1

30e minuut.
Kwoo-Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsun-Do is nu in balbezit. Kwoo-Sun schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tsun-Do wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tsun-Do kan niet meer verder spelen. Yang-Cheng komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Sun kopt de bal weg. Kwon-Oko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Won-Oko bereikt de bal nog maar net als eerste. Won-Oko draait met de bal, schiet en ... Lo-Shin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Dae-Lee onderschept slim de pass. Dae-Lee passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kum de bal. Kum schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Won-Oko rent richting de bal. Yang-Cheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Choi-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Cheng onderschept slim de pass. Yang-Cheng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GY_PTMRBMR - Joon 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GY_PTMRBMR 52%, Joon 48%.
GY_PTMRBMR - Joon 1:2

52e minuut.
Kwoo-Sun geeft een hoge lob. Daar is Kum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kun-Joon is nu in balbezit. Kun-Joon haalt uit met een fantastische trap. Dae-Lee krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Hokido bereikt de bal nog maar net als eerste. Hokido met een sublieme pass. Kum bereikt de bal nog maar net als eerste. Kum haalt uit met een fantastische trap. Ling-Chang probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sung-Kun neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Hotyou heeft problemen om de bal te vangen. Sun rent richting de bal. Sun speelt de bal door. Kum rent richting de bal. Kum haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GY_PTMRBMR - Joon 2:2

83e minuut.
Sun geeft een hoge lob. Won-Oko kopt de bal weg. Kwoo-Sun is nu in balbezit. Yang-Cheng verovert de bal door een tackle van achteren. Yang-Cheng schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Daar is Lee-Park, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sung-Kun is nu in balbezit. Sung-Kun speelt de bal door. Kum rent richting de bal. Kum haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Wang-Kwoo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lee-San komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GY_PTMRBMR 42%, Joon 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GY_PTMRBMR - Joon 2:2