Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yoko team 1.Buk Jangmabuk
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 14.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Chan-Lee kopt de bal weg. Choi-Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Choi-Ling speelt de bal door. Daar is Dae-Li, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ling-Young geeft de bal voor. Lee-Hyu bokst de bal weg.

16e minuut.
Song-Lee passt de bal in één keer door. Cheng-Hyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Hyu passt de bal met de wreef. Kwon-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwon-Li schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lee-Hyu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Cheng-Lin met een sublieme pass. Chuyen rent richting de bal. Choi-Park tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Choi-Park krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Song-Lee rent richting de bal. Song-Lee met een sublieme pass. Cheng-Hyu is nu in balbezit. Kwon-Li is nu in balbezit. Kwon-Li haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Won-Doo is nu in balbezit. Won-Doo met een sublieme pass. Chuyen is nu in balbezit. Choi-Park onderschept slim de pass. Choi-Park schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yoko team 48%, 1.Buk Jangmabuk 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yoko team - 1.Buk Jangmabuk 0:0

48e minuut.
Hatoshi verovert de bal door een tackle van achteren. Hatoshi met een sublieme pass. Jee-Gui met een sublieme pass. Choi-Park rent richting de bal. Choi-Park draait met de bal, schiet en ... Cheng-Young bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Yoko team - 1.Buk Jangmabuk 1:0

63e minuut.
Song-Lee rent richting de bal. Cheng-Lin rent richting de bal. Cheng-Lin passt de bal met de wreef. Choi-Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Choi-Park schiet op doel. Cheng-Young bokst de bal weg.

66e minuut.
Hatoshi met de inworp. Klungelig pakt Won-Doo de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kwon-Li. Kwon-Li krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Ote-Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Choi-Ling is nu in balbezit. Cheng-Lin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cheng-Lin krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Won-Doo is nu in balbezit. Song-Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Song-Lee passt de bal met de wreef. Kwon-Li rent richting de bal. Kwon-Li schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Daar is Won-Doo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Won-Doo passt de bal in één keer door. Choi-Park rent richting de bal. Choi-Park schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yoko team - 1.Buk Jangmabuk 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yoko team 50%, 1.Buk Jangmabuk 50%.
Yoko team - 1.Buk Jangmabuk 2:0