Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Joon gwaegeol
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Uk-Hyun geeft een hoge lob. Ling-Chang kopt de bal weg. Klungelig pakt Lee-Park de bal. Lee-Tae rent richting de bal. Lee-Tae draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Jae-Gui is nu in balbezit. Jae-Gui met een sublieme pass. Won-Oko bereikt de bal nog maar net als eerste. Won-Oko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Joon - gwaegeol 1:0

11e minuut.
Wang-Kwoo probeert naar een medespeler te passen. Won-Oko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Chong is nu in balbezit. Won-Oko verovert de bal door een tackle van achteren. Won-Oko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lee-Tae geeft de bal voor. Kyung-Hyun rent richting de bal. Kyung-Hyun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Joon - gwaegeol 1:1

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jae-Gui met een snelle inworp. Lee-Tae is nu in balbezit. Wang-Kwoo verovert de bal door een tackle van achteren. Wang-Kwoo geeft de bal voor. Wang-Lee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Sun-Kwoo passt de bal met de wreef. Tsun-Do bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsun-Do passt de bal in één keer door. Won-Oko rent richting de bal. Won-Oko draait met de bal, schiet en ... Wang-Lee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Lee-Tae speelt de bal door. Kim rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yang-Chen. Yang-Chen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Joon 58%, gwaegeol 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Joon - gwaegeol 1:1

78e minuut.
Uk-Hyun verovert de bal door een tackle van achteren. Uk-Hyun speelt de bal door. Jae-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Jae-Gui haalt uit met een fantastische trap. Wang-Lee maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Joon - gwaegeol 2:1

81e minuut.
Tsun-Do rent richting de bal. Tsun-Do schiet op doel. Ling-Son kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jae-Gui geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wang-Lee bokst de bal weg.

85e minuut.
Chan-Hyu passt de bal zonder na te denken. Lee-Park is nu in balbezit. Lee-Lee maakt een afschuwelijke overtreding. Lee-Lee krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Choi-Kahn onderschept slim de pass. Uk-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsun-Do is nu in balbezit. Won-Oko is nu in balbezit. Won-Oko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Joon 44%, gwaegeol 56%.
Joon - gwaegeol 2:1