Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bukjojo Jangma Yoko team
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 13.1
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Klungelig pakt Cheng-Park de bal. Jee-Gui rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cheng-Park. Cheng-Park krijgt een gele kaart. Jee-Gui is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Won-Doo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hiu-Young is nu in balbezit. Hiu-Young schiet op doel. Tae-Song probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kwon-Kun rent richting de bal. Kwon-Kun met een sublieme pass. Wang-Choi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Choi schiet op doel. Wang-Kwoo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Joon-Bum zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kwon-Kun geeft een hoge lob. Daar is Dae-Li, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wang-Choi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Choi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lee-Hyu met een harde bal richting middenveld. Sung-Kuk kopt de bal weg. Wang-Choi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Choi schiet op doel. Lee-Hyu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukjojo Jangma - Yoko team 1:0

25e minuut.
Choi-Kin verovert de bal door een tackle van achteren. Choi-Kin met een sublieme pass. Jee-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwon-Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwon-Kun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Chan-Lee is nu in balbezit. Chan-Lee met een sublieme pass. Won-Doo speelt de bal door. Hiu-Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Young haalt uit met een fantastische trap. Paal!

33e minuut.
Cheng-Lin onderschept slim de pass. Cheng-Lin passt de bal in één keer door. Hiu-Young is nu in balbezit. Cheng-Lin is nu in balbezit. Cheng-Lin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kwon-Kun kopt de bal weg. Wang-Choi rent richting de bal. Won-Doo is nu in balbezit. Wang-Choi onderschept slim de pass. Wang-Choi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ling-Sun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Won-Doo rent richting de bal. Ling-Sun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ling-Sun krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Park-Hyuon is nu in balbezit. Park-Hyuon geeft een lange en hoge pass. Jee-Son kopt de bal weg. Sun-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Sun-Yong geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukjojo Jangma 39%, Yoko team 61%.
Bukjojo Jangma - Yoko team 1:0

47e minuut.
Sun-Yong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kwon-Kun is nu in balbezit. Kwon-Kun geeft een hoge lob. Joon-Bum rent richting de bal. Joon-Bum haalt uit met een fantastische trap. Lee-Hyu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukjojo Jangma - Yoko team 2:0

49e minuut.
Sung-Kuk passt de bal met de wreef. Kwon-Kun rent richting de bal. Dae-Li rent richting de bal. Kwon-Kun onderschept slim de pass. Kwon-Kun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Chan-Lee is nu in balbezit. Sung-Kuk onderschept slim de pass. Sung-Kuk met een sublieme pass. Klungelig pakt Wang-Choi de bal. Wang-Choi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Choi-Kin probeert de bal aan de voet te houden. Ling-Sun rent richting de bal. Park-Hyuon rent richting de bal. Kwon-Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwon-Kun draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukjojo Jangma - Yoko team 3:0

64e minuut.
Wang-Choi probeert naar een medespeler te passen. Kwon-Kun is nu in balbezit. Park-Hyuon is nu in balbezit. Kwon-Kun onderschept slim de pass. Kwon-Kun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Wang-Choi met een sublieme pass. Sun-Yong is nu in balbezit. Sun-Yong geeft een lange en hoge pass. Wang-Choi is nu in balbezit. Wang-Choi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukjojo Jangma - Yoko team 4:0

68e minuut.
Byung-Kuk geeft een hoge lob. Joon-Bum rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jee-Gui. Jee-Gui krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukjojo Jangma 45%, Yoko team 55%.
Bukjojo Jangma - Yoko team 4:0