Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gyeonwon Heebuk 1.Buk Jangmabuk
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 12.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Chuyen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soo-Won zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hyun-Lee rent richting de bal. Hyun-Lee schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Yang-Lee onderschept slim de pass. Yong-Kun rent richting de bal. Chyu-Kun schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chyu-Kun krijgt een gele kaart. Yong-Kun raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Yong-Kun kan niet meer verder spelen. Sun-Yong komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Kwon-Byung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kwon-Li rent richting de bal. Yang-Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Song-Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Song-Lee geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyeonwon Heebuk - 1.Buk Jangmabuk 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyeonwon Heebuk 55%, 1.Buk Jangmabuk 45%.
Gyeonwon Heebuk - 1.Buk Jangmabuk 0:1

50e minuut.
Hyun-Lee rent richting de bal. Hyun-Lee probeert naar een medespeler te passen. Ote-Lee rent richting de bal. Son-Kyuong onderschept slim de pass. Son-Kyuong haalt uit met een fantastische trap. Cheng-Young bokst de bal weg.

57e minuut.
Han-Kon geeft een lange en hoge pass. Soo-Won bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuyen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Soo-Won raakt geblesseerd tijdens het duel. Hyun-Lee legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Han-Kon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kwon-Li rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Han-Kon. Han-Kon krijgt een gele kaart. Kwon-Li is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Song-Lee wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Hyun-Lee onderschept slim de pass. Choi-Ling is nu in balbezit. Met opzet legt Hyun-Lee zijn tegenspeler op de grond. Hyun-Lee is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

88e minuut.
Han-Kon rent richting de bal. Han-Kon probeert naar een medespeler te passen. Son-Kyuong is nu in balbezit. Son-Kyuong draait met de bal, schiet en ... Cheng-Young maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gyeonwon Heebuk - 1.Buk Jangmabuk 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyeonwon Heebuk 34%, 1.Buk Jangmabuk 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gyeonwon Heebuk - 1.Buk Jangmabuk 1:1