Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.Buk Jangmabuk gwaegeol
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Ling-Young probeert naar een medespeler te passen. Lee-Tae speelt de bal door. Kyung-Hyun heeft problemen om de bal te vangen. Lee-Tae is nu in balbezit. Lee-Tae schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Cheng-Young trapt de bal weg. Chuyen kopt de bal weg. Chuyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Tae onderschept slim de pass. Lee-Tae schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kyung-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuyen is nu in balbezit. Kyung-Hyun onderschept slim de pass. Lee-Tae is nu in balbezit. Lee-Tae schiet op doel. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Cheng-Hyu speelt de bal door. Ling-Young rent richting de bal. Han-Cheng begaat een overtreding. Han-Cheng krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Choi-Ling is nu in balbezit. Doshi verovert de bal door een tackle van achteren. Doshi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kyung-Hyun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kyung-Hyun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ling-Chong geeft de bal voor. Doshi kopt de bal weg. Klungelig pakt Choi-Ling de bal. Lee-Tae bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Tae haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.Buk Jangmabuk 66%, gwaegeol 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1.Buk Jangmabuk - gwaegeol 0:0

50e minuut.
Ote-Lee geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cheng-Hyu de bal. Kwon-Li rent richting de bal. Kwon-Li draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cheng-Hyu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.Buk Jangmabuk - gwaegeol 1:0

80e minuut.
Inworp. Kwon-Byung met de inworp. Kwon-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwon-Li draait met de bal, schiet en ... Ling-Young kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Song-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Song-Lee geeft een lange en hoge pass. Cheng-Hyu rent richting de bal. Cheng-Hyu haalt uit met een fantastische trap. Wang-Lee probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.Buk Jangmabuk - gwaegeol 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.Buk Jangmabuk 52%, gwaegeol 48%.
1.Buk Jangmabuk - gwaegeol 2:0