Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gyeonwon Heebuk Joon
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Doeltrap. Tsun-Li trapt de bal weg van het doel. Yang-Chen kopt de bal weg. Won-Oko rent richting de bal. Won-Oko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Lee-Park heeft problemen om de bal te vangen. Hyun-Lee is nu in balbezit. Lee-Park onderschept slim de pass. Ling-Bum is nu in balbezit. Ling-Bum draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Chan-Hyu geeft een hoge lob. Hyun-Lee is nu in balbezit. Yang-Chen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yang-Chen krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Han-Kon met een sublieme pass. Won-Oko heeft problemen om de bal te vangen. Kwoon-Do bereikt de bal nog maar net als eerste. Won-Oko verovert de bal door een tackle van achteren. Won-Oko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyeonwon Heebuk - Joon 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyeonwon Heebuk 45%, Joon 55%.
Gyeonwon Heebuk - Joon 0:1

47e minuut.
Ling-Bum rent richting de bal. Ling-Bum passt de bal zonder na te denken. Jae-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Jae-Gui schiet op doel. Park-Kim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Ling-Bum is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ling-Bum met de inworp. Hyun-Lee rent richting de bal. Hyun-Lee geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Yang-Chen onderschept slim de pass. Han-Kon geeft de bal voor. Ling-Chang is nu in balbezit. Hyun-Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Hyun-Lee schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Chan-Hyu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soo-Won zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hyun-Lee rent richting de bal. Hyun-Lee draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Han-Kon bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Kon geeft een hoge lob. Son-Kyuong rent richting de bal. Son-Kyuong haalt uit met een fantastische trap. Tsun-Li probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gyeonwon Heebuk - Joon 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyeonwon Heebuk 36%, Joon 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gyeonwon Heebuk - Joon 1:1