Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gwaegeol Bukjojo Jangma
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.6
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


10e minuut.
Kwon-Kun haalt uit met een fantastische trap. Lee-Tae heeft problemen om de bal te vangen. Hiu-Wang probeert naar een medespeler te passen. Wang-Choi is nu in balbezit. Wang-Choi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Daar is Ling-Chong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiu-Wang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Chong schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ling-Chong krijgt een gele kaart. Hiu-Wang raakt geblesseerd tijdens het duel. Hiu-Wang zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wang-Choi rent richting de bal. Wang-Choi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Chuyen kopt de bal weg. Klungelig pakt Lee-Tae de bal. Lee-Tae speelt de bal door. Kyung-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyung-Hyun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Lee-Tae rent richting de bal. Hiu-Wang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lee-Tae is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ling-Chong zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Byung-Kuk heeft problemen om de bal te vangen. Kyung-Hyun is nu in balbezit. Kyung-Hyun draait met de bal, schiet en ... Lo-Hwan probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Dae-Kyuong onderschept slim de pass. Dae-Kyuong geeft een lange en hoge pass. Sung-Kuk probeert de bal met de borst te controleren. Lee-Tae rent richting de bal. Lee-Tae draait met de bal, schiet en ... Lo-Hwan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Byung-Kuk probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gwaegeol 49%, Bukjojo Jangma 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gwaegeol - Bukjojo Jangma 0:0

48e minuut.
Kyung-Hyun schiet op doel. Kim is nu in balbezit. Cheng-Park legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cheng-Park krijgt een gele kaart. Kim raakt geblesseerd tijdens het duel. Lee-Tae zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Kwon-Kun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Doshi is nu in balbezit. Doshi passt de bal in één keer door. Kyung-Hyun rent richting de bal. Kyung-Hyun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Sun-Kwoo passt de bal zonder na te denken. Chuyen is nu in balbezit. Chuyen geeft de bal voor. Daar is Kyung-Hyun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kyung-Hyun haalt uit met een fantastische trap. Lo-Hwan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Hiu-Wang is nu in balbezit. Lee-Tae onderschept slim de pass. Lee-Tae met een sublieme pass. Kyung-Hyun is nu in balbezit. Kyung-Hyun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gwaegeol - Bukjojo Jangma 1:0

88e minuut.
Kyung-Hyun rent richting de bal. Byung-Kuk onderschept slim de pass. Byung-Kuk passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lee-Tae de bal. Lee-Tae haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lo-Hwan met een harde bal richting middenveld. Kwon-Kun kopt de bal weg. Lee-Tae is nu in balbezit. Lee-Tae draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gwaegeol 35%, Bukjojo Jangma 65%.
gwaegeol - Bukjojo Jangma 1:0