Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bukjojo Jangma gwaegeol
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Sung-Kuk speelt de bal door. Sun-Kwoo is nu in balbezit. Wang-Choi begaat een overtreding. Wang-Choi krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Lee-Tae is nu in balbezit. Lee-Tae geeft een hoge lob. Cheng-Park probeert de bal met de borst te controleren. Cheng-Park passt de bal zonder na te denken. Lo-Hwan probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ling-Chong met een sublieme pass. Daar is Kwon-Kun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwon-Kun probeert naar een medespeler te passen. Wang-Choi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Choi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Chuyen verovert de bal door een tackle van achteren. Wang-Choi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Choi passt de bal zonder na te denken. Kwon-Kun is nu in balbezit. Kwon-Kun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukjojo Jangma - gwaegeol 1:0

35e minuut.
Lee-Tae bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Tae passt de bal in één keer door. Kyung-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyung-Hyun haalt uit met een fantastische trap. Lo-Hwan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bukjojo Jangma - gwaegeol 1:1

41e minuut.
Inworp. Chuyen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lee-Lee geeft een lange en hoge pass. Kim is nu in balbezit. Kim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukjojo Jangma 67%, gwaegeol 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bukjojo Jangma - gwaegeol 1:1

55e minuut.
Sung-Kuk met een sublieme pass. Kwon-Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwon-Kun speelt de bal door. Wang-Choi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Choi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukjojo Jangma 42%, gwaegeol 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bukjojo Jangma - gwaegeol 1:1