Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Joon Yoko team
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 13.7
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Kwon-Tae probeert naar een medespeler te passen. Won-Doo rent richting de bal. Won-Doo passt de bal in één keer door. Choi-Park is nu in balbezit. Choi-Park draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Wang-Kwoo rent richting de bal. Won-Oko begaat een overtreding. Wang-Kwoo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hatoshi met een snel genomen vrije trap. Choi-Park rent richting de bal. Choi-Park draait met de bal, schiet en ... Tsun-Li werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Joon - Yoko team 0:1

20e minuut.
Jee-Gui probeert naar een medespeler te passen. Kwon-Tae rent richting de bal. Park-Hyuon is nu in balbezit. Kwon-Tae is nu in balbezit. Kwon-Tae draait met de bal, schiet en ... Lee-Hyu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Wang-Kwoo geeft de bal voor. Inworp. Hokido zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kwon-Tae is nu in balbezit. Kwon-Tae schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Won-Doo passt de bal zonder na te denken. Cheng-Lin rent richting de bal. Cheng-Lin passt de bal zonder na te denken. Choi-Park is nu in balbezit. Choi-Park haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Joon - Yoko team 0:2

42e minuut.
Jee-Gui rent richting de bal. Jee-Gui probeert naar een medespeler te passen. Choi-Park is nu in balbezit. Choi-Park schiet op doel. Tsun-Li maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Joon - Yoko team 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Joon 53%, Yoko team 47%.
Joon - Yoko team 0:3

55e minuut.
Park-Hyuon rent richting de bal. Won-Oko verovert de bal door een tackle van achteren. Chan-Lee onderschept slim de pass. Kwon-Tae is nu in balbezit. Kwon-Tae haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Wang-Kwoo onderschept slim de pass. Wang-Kwoo speelt de bal door. Won-Oko rent richting de bal. Kwon-Tae is nu in balbezit. Kwon-Tae schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Jae-Gui geeft een lange en hoge pass. Wang-Kwoo rent richting de bal. Wang-Kwoo geeft de bal voor. Jee-Gui geeft een hoge lob. Ling-Chang kopt de bal weg. Tsun-Li probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Cheng-Lin is nu in balbezit. Wang-Kwoo verovert de bal door een tackle van achteren. Chan-Lee rent richting de bal. Cheng-Lin is nu in balbezit. Cheng-Lin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tsun-Li speelt de bal door. Won-Oko bereikt de bal nog maar net als eerste. Won-Oko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Joon 39%, Yoko team 61%.
Joon - Yoko team 0:3