Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yoko team Joon
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Inworp. Wang-Kwoo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jae-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Jae-Gui geeft een hoge lob. Won-Oko springt en kopt de bal. Lee-Hyu bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Hatoshi met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Jee-Gui de bal onder controle te krijgen. Jee-Gui geeft een lange en hoge pass. Choi-Park rent richting de bal. Choi-Park haalt uit met een fantastische trap. Tsun-Li probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Inworp. Jee-Gui zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cheng-Lin is nu in balbezit. Cheng-Lin geeft een lange en hoge pass. Choi-Park krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Jae-Gui passt de bal met de wreef. Park-Hyuon is nu in balbezit. Won-Oko onderschept slim de pass. Won-Oko schiet op doel. Lee-Hyu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yoko team - Joon 0:1

34e minuut.
Choi-Park passt de bal zonder na te denken. Jee-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Gui passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Choi-Park de bal. Choi-Park draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Jee-Gui met de inworp. Yang-Chen speelt de bal door. Won-Oko is nu in balbezit. Tsun-Do is nu in balbezit. Tsun-Do haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yoko team - Joon 0:2

40e minuut.
Tsun-Do bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsun-Do speelt de bal door. Won-Oko rent richting de bal. Tsun-Do bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsun-Do draait met de bal, schiet en ... Lee-Hyu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Cheng-Lin speelt de bal door. Choi-Park rent richting de bal. Yang-Chen begaat een overtreding. Choi-Park wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yoko team 62%, Joon 38%.
Yoko team - Joon 0:2

73e minuut.
Yang-Chen speelt de bal door. Tsun-Do is nu in balbezit. Tsun-Do probeert naar een medespeler te passen. Won-Oko rent richting de bal. Won-Oko haalt uit met een fantastische trap. Paal! Lee-Hyu bokst de bal weg.

75e minuut.
Yang-Chen kopt de bal weg. Daar is Park-Hyuon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Won-Oko rent richting de bal. Won-Oko haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Wang-Kwoo de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Jae-Doo geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Wang-Yong de bal onder controle te krijgen. Won-Oko rent richting de bal. Tsun-Do is nu in balbezit. Tsun-Do haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yoko team 65%, Joon 35%.
Yoko team - Joon 0:2