Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Joon Bukjojo Jangma
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 16.7
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Kwon-Kun is nu in balbezit. Kwon-Kun probeert naar een medespeler te passen. Lee-Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Choi verovert de bal door een tackle van achteren. Wang-Choi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Yang-Chen geeft een hoge lob. Daar is Jee-Son, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsun-Do speelt de bal door. Won-Oko bereikt de bal nog maar net als eerste. Won-Oko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Wang-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Sun verovert de bal door een tackle van achteren. Lee-Park tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lee-Park krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Yang-Chen verovert de bal door een tackle van achteren. Yang-Chen speelt de bal door. Won-Oko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsun-Do is nu in balbezit. Tsun-Do schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Tsun-Do bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsun-Do haalt uit met een fantastische trap. Byung-Kuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Won-Oko rent richting de bal. Won-Oko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Joon - Bukjojo Jangma 1:0

29e minuut.
Tsun-Li trapt de bal weg van het doel. Ling-Sun kopt de bal weg. Kwon-Kun is nu in balbezit. Wang-Choi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Choi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Tsun-Do bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsun-Do geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cheng-Park de bal. Won-Oko is nu in balbezit. Won-Oko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Joon 40%, Bukjojo Jangma 60%.
Joon - Bukjojo Jangma 1:0

59e minuut.
Sun-Yong met de inworp. Tsun-Do bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsun-Do probeert naar een medespeler te passen. Won-Oko bereikt de bal nog maar net als eerste. Won-Oko haalt uit met een fantastische trap. Lo-Hwan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Ling-Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Sun geeft een hoge lob. Ling-Chang heeft problemen om de bal te vangen. Wang-Choi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Choi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Wang-Kwoo probeert naar een medespeler te passen. Tsun-Do bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsun-Do passt de bal zonder na te denken. Won-Oko is nu in balbezit. Won-Oko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Byung-Kuk trapt de bal weg. Ling-Sun is nu in balbezit. Tsun-Do maakt een afschuwelijke overtreding. Tsun-Do krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Joon 51%, Bukjojo Jangma 49%.
Joon - Bukjojo Jangma 1:0