Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yoko team gwaegeol
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Daar is Choi-Park, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lee-Tae is nu in balbezit. Choi-Park begaat een overtreding. Choi-Park krijgt een gele kaart.

1e minuut.
Choi-Park met een sublieme pass. Chuyen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wang-Kwoo kan de bal niet met de borst controleren. Kyung-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyung-Hyun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Ling-Chong probeert naar een medespeler te passen. Lee-Tae controleert de bal met de borst. Lee-Tae passt de bal in één keer door. Kyung-Hyun is nu in balbezit. Kyung-Hyun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Chan-Lee onderschept slim de pass. Lee-Tae tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chan-Lee raakt geblesseerd tijdens het duel. Chan-Lee zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Choi-Kahn de bal. Choi-Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Choi-Park schiet op doel. Klungelig pakt Ling-Chong de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Choi-Park rent richting de bal. Choi-Park schiet op doel. Klungelig pakt Sung-Doo de bal. Jee-Gui rent richting de bal. Jee-Gui schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Lee-Hyu met een harde bal richting middenveld. Chuyen kopt de bal weg. Hatoshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyung-Hyun onderschept slim de pass. Kyung-Hyun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yoko team - gwaegeol 0:1

24e minuut.
Choi-Kahn geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jee-Gui zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cheng-Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Lin geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Dae-Li onderschept slim de pass. Ling-Chong rent richting de bal. Dae-Li tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ling-Chong wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

40e minuut.
Wang-Kwoo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Doshi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lee-Tae rent richting de bal. Lee-Tae geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Sung-Doo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Choi-Kin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chan-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan-Lee geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kim kopt de bal weg. Lee-Tae probeert de bal aan de voet te houden. Kyung-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Tae bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Tae schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yoko team 59%, gwaegeol 41%.
Yoko team - gwaegeol 0:1

55e minuut.
Lee-Tae speelt de bal door. Kyung-Hyun is nu in balbezit. Chan-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Tae verovert de bal door een tackle van achteren. Lee-Tae draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Chuyen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cheng-Jong komt het veld opgelopen. Wang-Lee trapt de bal weg van het doel. Daar is Cheng-Jong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cheng-Lin. Cheng-Jong raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

79e minuut.
Hatoshi probeert naar een medespeler te passen. Lee-Tae bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyung-Hyun is nu in balbezit. Lee-Tae is nu in balbezit. Lee-Tae haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Won-Doo is nu in balbezit. Kyung-Hyun rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Won-Doo. Won-Doo krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Hatoshi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Doshi met een snelle inworp. Lee-Tae rent richting de bal. Lee-Tae haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Lee-Hyu trapt de bal weg. Cheng-Jong kopt de bal weg. Klungelig pakt Hatoshi de bal. Kyung-Hyun rent richting de bal. Kyung-Hyun schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Klungelig pakt Chan-Lee de bal. Chan-Lee geeft de bal voor. Choi-Kahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Gui verovert de bal door een tackle van achteren. Jee-Gui passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yoko team 63%, gwaegeol 37%.
Yoko team - gwaegeol 0:1