Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gyeonwon Heebuk GY_PTMRBMR
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


21e minuut.
Kum heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Yang-Lee zijn tegenspeler op de grond. Kum is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kwoo-Sun met een snel genomen vrije trap. Sung-Kun is nu in balbezit. Yong-Kun maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Yong-Kun moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Yong-Kun schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

29e minuut.
Han-Kon passt de bal zonder na te denken. Kun-Joon heeft problemen om de bal te vangen. Han-Kon is nu in balbezit. Kun-Joon verovert de bal door een tackle van achteren. Kun-Joon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Dae-Lee kan de bal niet met de borst controleren. Tsun-Wang verovert de bal door een tackle van achteren. Tsun-Wang met een sublieme pass. Kum is nu in balbezit. Kum schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Yang-Lee rent richting de bal. Yang-Lee speelt de bal door. Hyun-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Son-Kyuong is nu in balbezit. Son-Kyuong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyeonwon Heebuk - GY_PTMRBMR 1:0

43e minuut.
Lo-Shin geeft een hoge lob. Inworp. Ling-Bum met de inworp. Hyun-Lee rent richting de bal. Hyun-Lee draait met de bal, schiet en ... Ling-Kwo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyeonwon Heebuk 54%, GY_PTMRBMR 46%.
Gyeonwon Heebuk - GY_PTMRBMR 1:0

62e minuut.
Hotyou raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jae-Kun komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Kun-Joon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kun-Joon passt de bal zonder na te denken. Daar is Kum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kum schiet op doel. Dae-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Han-Kon raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Son-Kwoo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyeonwon Heebuk 61%, GY_PTMRBMR 39%.
Gyeonwon Heebuk - GY_PTMRBMR 1:0