Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bukjojo Jangma 96.Gye Kwoo-Buk
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.2 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


11e minuut.
Tae-Song met een harde bal richting middenveld. Lo-Jong rent richting de bal. Lo-Jong passt de bal zonder na te denken. Kun-Joon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kun-Joon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Daar is Kwon-Kun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lee-Hon rent richting de bal. Lee-Hon geeft de bal voor. Kun-Joon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kun-Joon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukjojo Jangma - 96.Gye Kwoo-Buk 0:1

17e minuut.
Hamato passt de bal in één keer door. Kwon-Kun is nu in balbezit. Kwon-Kun probeert naar een medespeler te passen. Wang-Choi is nu in balbezit. Wang-Choi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Jee-Kwoon kopt de bal weg. Klungelig pakt Kun-Joon de bal. Jee-Son is nu in balbezit. Kun-Joon onderschept slim de pass. Kun-Joon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Cheng-Park geeft de bal voor. Inworp. Hamato met een snelle inworp. Jee-Kwoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Kwoon geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Hamato verovert de bal door een tackle van achteren. Ling-Sun rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hamato. Hamato krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Joon-Bum rent richting de bal. Lo-Jong rent richting de bal. Lo-Jong passt de bal in één keer door. Wang-Choi rent richting de bal. Wang-Choi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bukjojo Jangma - 96.Gye Kwoo-Buk 1:1

37e minuut.
Sung-Kuk rent richting de bal. Sung-Kuk speelt de bal door. Kwon-Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwon-Kun schiet op doel. Daar is Kwoon-Kun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wang-Hyun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Sung-Kuk geeft de bal voor. Kwoon-Kun is nu in balbezit. Kwon-Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwon-Kun haalt uit met een fantastische trap. Wang-Hyun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukjojo Jangma - 96.Gye Kwoo-Buk 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukjojo Jangma 55%, 96.Gye Kwoo-Buk 45%.
Bukjojo Jangma - 96.Gye Kwoo-Buk 2:1

51e minuut.
Kwon-Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Chang onderschept slim de pass. Wang-Choi verovert de bal door een tackle van achteren. Wang-Choi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukjojo Jangma - 96.Gye Kwoo-Buk 3:1

86e minuut.
Ling-Sun is nu in balbezit. Jee-Kwoon rent richting de bal. Jee-Kwoon probeert naar een medespeler te passen. Kun-Joon is nu in balbezit. Kun-Joon haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukjojo Jangma - 96.Gye Kwoo-Buk 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukjojo Jangma 59%, 96.Gye Kwoo-Buk 41%.
Bukjojo Jangma - 96.Gye Kwoo-Buk 3:2