Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guate New Age Rayo Zona 5
Normal Tactiek Messengers
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 38.9
weak Schieten good
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen good


2e minuut.
Cristobal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez verovert de bal door een tackle van achteren. Valades bereikt de bal nog maar net als eerste. Valades schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Chiriboya rent richting de bal. Cortez onderschept slim de pass. Cortez passt de bal met de wreef. Valades is nu in balbezit. Valades schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Kuusk is nu in balbezit. Kuusk passt de bal met de wreef. Chamizo speelt de bal door. Valades is nu in balbezit. Valades draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guate New Age - Rayo Zona 5 0:1

15e minuut.
Neag passt de bal met de wreef. Chamizo is nu in balbezit. Chamizo passt de bal zonder na te denken. Valades rent richting de bal. Valades schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guate New Age - Rayo Zona 5 0:2

17e minuut.
Cortez passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Chamizo de bal. Valades bereikt de bal nog maar net als eerste. Valades haalt uit met een fantastische trap. Paez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guate New Age - Rayo Zona 5 0:3

20e minuut.
Küün met een sublieme pass. Valades bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamizo rent richting de bal. Chamizo draait met de bal, schiet en ... Paez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guate New Age - Rayo Zona 5 0:4

25e minuut.
Pajares kopt de bal weg. Küün is nu in balbezit. Küün passt de bal in één keer door. Valades is nu in balbezit. Valades schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Küün speelt de bal door. Pajares is nu in balbezit. Valades onderschept slim de pass. Valades haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guate New Age - Rayo Zona 5 0:5

33e minuut.
Kuusk onderschept slim de pass. Kuusk passt de bal in één keer door. Cortez is nu in balbezit. Valades rent richting de bal. Valades haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Chamizo is nu in balbezit. Chamizo geeft een lange en hoge pass. Valades rent richting de bal. Valades schiet op doel. Paez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guate New Age - Rayo Zona 5 0:6

41e minuut.
Chamizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valades rent richting de bal. Valades passt de bal in één keer door. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Guate New Age - Rayo Zona 5 0:7

44e minuut.
Ayude geeft een lange en hoge pass. Chamizo kopt de bal weg. Klungelig pakt Costas de bal. Valades bereikt de bal nog maar net als eerste. Valades schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guate New Age 83%, Rayo Zona 5 17%.
Guate New Age - Rayo Zona 5 0:7

51e minuut.
İsgəndərli kopt de bal weg. Cubero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chiriboya verovert de bal door een tackle van achteren. Küün onderschept slim de pass. Küün geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Ayude is nu in balbezit. Cubero rent richting de bal. Cubero geeft een lange en hoge pass. Valades springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Paez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez met een sublieme pass. Kuusk rent richting de bal. Kuusk geeft een hoge lob. Valades springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Paez probeert naar een medespeler te passen. Kuusk kopt de bal weg. Cortez is nu in balbezit. Cortez schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cristobal de bal onder controle te krijgen. Paez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Costas de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guate New Age - Rayo Zona 5 0:8

64e minuut.
Pajares rent richting de bal. Küün bereikt de bal nog maar net als eerste. Küün passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chamizo de bal. Chamizo draait met de bal, schiet en ... Paez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Cotorro bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag verovert de bal door een tackle van achteren. Neag probeert naar een medespeler te passen. Cortez is nu in balbezit. Cortez draait met de bal, schiet en ... Paez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Cubero rent richting de bal. Cubero geeft de bal voor. Costas heeft problemen om de bal te vangen. Valades bereikt de bal nog maar net als eerste. Valades schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guate New Age - Rayo Zona 5 0:9

75e minuut.
Pajares bereikt de bal nog maar net als eerste. Küün speelt de bal door. Cortez is nu in balbezit. Chamizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamizo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

78e minuut.
Chiriboya is nu in balbezit. Cubero is nu in balbezit. Cubero passt de bal in één keer door. Cortez rent richting de bal. Cortez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guate New Age 74%, Rayo Zona 5 26%.
Guate New Age - Rayo Zona 5 0:9