Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
socer manager Comunicaciones
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Flores rent richting de bal. Flores met een sublieme pass. Alonso met een sublieme pass. Salgado is nu in balbezit. Salgado haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Salgado is nu in balbezit. Salgado passt de bal in één keer door. Flores met een sublieme pass. Coteron heeft problemen om de bal te vangen. Coteron haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Navarrete passt de bal in één keer door. Zamarripa rent richting de bal. Zamarripa passt de bal met de wreef. Valadez rent richting de bal. Valadez draait met de bal, schiet en ... Cordova probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Flores speelt de bal door. Navarrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarrete speelt de bal door. Valadez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valadez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Salgado passt de bal in één keer door. Adrian heeft problemen om de bal te vangen. Adrian met een sublieme pass. Costas is nu in balbezit. Costas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Adrian geeft een hoge lob. Recatala speelt de bal door. Daar is Alonso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costas is nu in balbezit. Costas schiet op doel. Rabelo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: socer manager 51%, Comunicaciones 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
socer manager - Comunicaciones 0:0

56e minuut.
Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo geeft de bal voor. Molina kan de bal niet met de borst controleren. Costas bereikt de bal nog maar net als eerste. Costas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Valadez kopt de bal weg. Plata rent richting de bal. Zamarripa onderschept slim de pass. Zamarripa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: socer manager 60%, Comunicaciones 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
socer manager - Comunicaciones 0:0