Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
super once penta campion
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


22e minuut.
Echeberri geeft een hoge lob. Telleria kopt de bal weg. Daar is Faba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirales rent richting de bal. Hirales schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
super once - penta campion 0:1

23e minuut.
Chicote rent richting de bal. Hirales bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte rent richting de bal. Hirales onderschept slim de pass. Hirales schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Doeltrap. Faba trapt de bal weg. Chicote kopt de bal weg. Saco rent richting de bal. Saco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Duarte kopt de bal weg. Batrés probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Saco met een sublieme pass. Chicote bereikt de bal nog maar net als eerste. Chicote draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Alejandro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alejandro geeft een lange en hoge pass. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Swisher rent richting de bal. Swisher haalt uit met een fantastische trap. Barros bokst de bal weg.

40e minuut.
Eaton speelt de bal door. Oliva rent richting de bal. Oliva passt de bal in één keer door. Saco rent richting de bal. Saco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Daar is Eaton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zarco probeert naar een medespeler te passen. Alejandro met een sublieme pass. Hirales rent richting de bal. Hirales haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Arraiza de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
super once - penta campion 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: super once 67%, penta campion 33%.
super once - penta campion 0:2

60e minuut.
Oliva geeft een lange en hoge pass. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirales verovert de bal door een tackle van achteren. Swisher rent richting de bal. Swisher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
super once - penta campion 0:3

83e minuut.
Oliveros is nu in balbezit. Ayude begaat een overtreding. Oliveros is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Batrés zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Alejandro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alejandro haalt uit met een fantastische trap. Barros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: super once 54%, penta campion 46%.
super once - penta campion 0:3