Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ºWizardsº Champo FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
31% Spel op eigen helft 69%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 14.7
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Escudero haalt uit met een fantastische trap. Daar is Espigares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corchete rent richting de bal. Corchete schiet op doel. Gomez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ºWizardsº - Champo FC 1:0

10e minuut.
Creus verovert de bal door een tackle van achteren. Creus passt de bal zonder na te denken. Pérez rent richting de bal. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Clos passt de bal zonder na te denken. Dulac bereikt de bal nog maar net als eerste. Clos verovert de bal door een tackle van achteren. Clos geeft een lange en hoge pass. Corchete krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ºWizardsº - Champo FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ºWizardsº 35%, Champo FC 65%.
ºWizardsº - Champo FC 2:0

68e minuut.
Creus heeft problemen om de bal te vangen. Escudero speelt de bal door. Corchete is nu in balbezit. Escudero is nu in balbezit. Escudero draait met de bal, schiet en ... Gomez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ºWizardsº 27%, Champo FC 73%.
ºWizardsº - Champo FC 2:0