Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc juventud junior Champo FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Gallucci probeert naar een medespeler te passen. Calderón is nu in balbezit. Acevedo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Acevedo krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Pérez onderschept slim de pass. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo passt de bal in één keer door. Conejo rent richting de bal. Conejo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Gallucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallucci passt de bal met de wreef. Hernan is nu in balbezit. Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc juventud junior - Champo FC 0:1

12e minuut.
Daar is Obert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obert probeert naar een medespeler te passen. Gallucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón rent richting de bal. Calderón draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Calderón verovert de bal door een tackle van achteren. Calderón draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Alvarado de bal onder controle te krijgen. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón haalt uit met een fantastische trap. Gomez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Gallucci kopt de bal weg. Corzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón onderschept slim de pass. Calderón haalt uit met een fantastische trap. Espigares heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc juventud junior 47%, Champo FC 53%.
Fc juventud junior - Champo FC 0:1

71e minuut.
Tellez-Giron rent richting de bal. Calderón onderschept slim de pass. Corzo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Corzo krijgt een gele kaart. Calderón raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Calderón kan niet meer verder spelen. Pacheco komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Colom is nu in balbezit. Colom geeft de bal voor. Alvarado heeft problemen om de bal te vangen. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc juventud junior 54%, Champo FC 46%.
Fc juventud junior - Champo FC 0:1