Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ºWizardsº CHUCHO FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 20.4
slecht Schieten redelijk
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Pasillas speelt de bal door. Algarra is nu in balbezit. Escudero verovert de bal door een tackle van achteren. Corchete is nu in balbezit. Corchete schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Cubillos met een sublieme pass. Unzueta rent richting de bal. Unzueta passt de bal zonder na te denken. Teyssier rent richting de bal. Teyssier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ºWizardsº - CHUCHO FC 0:1

13e minuut.
Saavedra onderschept slim de pass. Unzueta is nu in balbezit. Unzueta met een sublieme pass. Teyssier rent richting de bal. Teyssier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrado onderschept slim de pass. Parrado geeft een lange en hoge pass. Teyssier is nu in balbezit. Teyssier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Parrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrado speelt de bal door. Saavedra is nu in balbezit. Saavedra geeft een lange en hoge pass. Teyssier maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Pasillas passt de bal met de wreef. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Clos verovert de bal door een tackle van achteren. Corchete rent richting de bal. Corchete schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Unzueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Klee verovert de bal door een tackle van achteren. Klee passt de bal in één keer door. Teyssier is nu in balbezit. Teyssier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Escudero rent richting de bal. Escudero probeert naar een medespeler te passen. Marquez rent richting de bal. Corchete onderschept slim de pass. Corchete schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ºWizardsº 38%, CHUCHO FC 62%.
ºWizardsº - CHUCHO FC 0:1

47e minuut.
Gomez rent richting de bal. Met opzet legt Cubillos zijn tegenspeler op de grond. Gomez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pasillas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zartuna heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Escudero is nu in balbezit. Corchete is nu in balbezit. Parrado is nu in balbezit. Corchete onderschept slim de pass. Corchete schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Corchete raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cortes komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Escudero passt de bal zonder na te denken. Pasillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrado begaat een overtreding. Parrado krijgt een gele kaart. Pasillas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pasillas kan niet meer verder spelen. Cubero komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Inworp. Parrado met een snelle inworp. Alamo met een sublieme pass. Unzueta is nu in balbezit. Unzueta geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Alamo geeft een lange en hoge pass. Cubillos kopt de bal weg. Rego heeft problemen om de bal te vangen. Teyssier rent richting de bal. Teyssier draait met de bal, schiet en ... Rebollo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Daar is Parrado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escudero rent richting de bal. Parrado maakt een afschuwelijke overtreding. Parrado is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ºWizardsº 36%, CHUCHO FC 64%.
ºWizardsº - CHUCHO FC 0:1