Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kerr penta campion
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.7
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Valenti geeft de bal voor. Molina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Andres rent richting de bal. Klungelig pakt Andres de bal. Andres draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Zambrano onderschept slim de pass. Zambrano probeert naar een medespeler te passen. Corera is nu in balbezit. Andres verovert de bal door een tackle van achteren. Andres schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kerr - penta campion 1:0

19e minuut.
Zarco passt de bal in één keer door. Hirales rent richting de bal. Trigueño bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirales onderschept slim de pass. Hirales schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cozar bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca onderschept slim de pass. Salamanca geeft een hoge lob. Oliveros is nu in balbezit. Oliveros haalt uit met een fantastische trap. Cozar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Oliva speelt de bal door. Palomo rent richting de bal. Palomo speelt de bal door. Andres bereikt de bal nog maar net als eerste. Andres schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kerr - penta campion 2:0

29e minuut.
Telleria rent richting de bal. Valenti rent richting de bal. Telleria onderschept slim de pass. Telleria haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Avendańo de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Valenti met een snelle inworp. Klungelig pakt Molina de bal. Swisher maakt een afschuwelijke overtreding. Swisher krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Zarco speelt de bal door. Swisher rent richting de bal. Swisher passt de bal in één keer door. Hirales is nu in balbezit. Hirales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kerr - penta campion 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kerr 72%, penta campion 28%.
kerr - penta campion 2:1

47e minuut.
Valenti rent richting de bal. Zarco is nu in balbezit. Zarco passt de bal in één keer door. Hirales rent richting de bal. Hirales draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Andres bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomo passt de bal met de wreef. Andres bereikt de bal nog maar net als eerste. Andres draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Molina rent richting de bal. Palomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Andres rent richting de bal. Palomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomo draait met de bal, schiet en ... Bravo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kerr 44%, penta campion 56%.
kerr - penta campion 2:1