Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shoulin super once
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Plata geeft de bal voor. Jauregui kopt de bal weg. Ayude probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sainz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sainz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Urbina kan de bal niet met de borst controleren. Chicote rent richting de bal. Urbina begaat een overtreding. Urbina krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Arraiza verovert de bal door een tackle van achteren. Jauregui is nu in balbezit. Jauregui passt de bal in één keer door. Najera is nu in balbezit. Najera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
shoulin - super once 1:0

23e minuut.
Plata met een sublieme pass. Teyssier bereikt de bal nog maar net als eerste. Teyssier passt de bal in één keer door. Sainz rent richting de bal. Sainz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Chicote bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina onderschept slim de pass. Urbina geeft een hoge lob. Sainz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sainz draait met de bal, schiet en ... Barros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
shoulin - super once 2:0

40e minuut.
Oliveros onderschept slim de pass. Oliveros met een sublieme pass. Chicote bereikt de bal nog maar net als eerste. Chicote haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Requena de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shoulin 46%, super once 54%.
shoulin - super once 2:0

62e minuut.
Gomez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oliveros met de inworp. Chicote probeert de bal met de borst te controleren. Chicote schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Duarte rent richting de bal. Jauregui onderschept slim de pass. Jauregui met een sublieme pass. Sainz rent richting de bal. Sainz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
shoulin - super once 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shoulin 58%, super once 42%.
shoulin - super once 3:0