Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
super once shoulin
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Duarte heeft problemen om de bal te vangen. Duarte geeft een lange en hoge pass. Saco rent richting de bal. Saco schiet op doel. Chicote probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Echeberri passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Plata met de inworp. Teyssier bereikt de bal nog maar net als eerste. Teyssier geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Saco is nu in balbezit. Najera verovert de bal door een tackle van achteren. Chicote onderschept slim de pass. Saco bereikt de bal nog maar net als eerste. Saco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
super once - shoulin 1:0

26e minuut.
Klungelig pakt Najera de bal. Duarte is nu in balbezit. Duarte speelt de bal door. Sainz is nu in balbezit. Sainz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Faba trapt de bal weg. Chicote rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Urbina. Urbina krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Higueras geeft de bal voor. Urbina kopt de bal weg. Cuerdo heeft problemen om de bal te vangen. Plata rent richting de bal. Plata geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: super once 42%, shoulin 58%.
super once - shoulin 1:0

47e minuut.
Ayude kopt de bal weg. Inworp. Higueras met de inworp. Aleman is nu in balbezit. Aleman geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Chicote passt de bal zonder na te denken. Gomez is nu in balbezit. Gomez geeft een lange en hoge pass. Sainz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sainz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Inworp. Plata met een snelle inworp. Daar is Urbina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chicote is nu in balbezit. Chicote draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Requena geeft de bal voor. Plata kopt de bal weg. Gomez heeft problemen om de bal te vangen. Saco bereikt de bal nog maar net als eerste. Saco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Urbina kopt de bal weg. Echeberri met een sublieme pass. Daar is Faba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sainz is nu in balbezit. Sainz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Barros trapt de bal weg. Chicote kopt de bal weg. Sanabria probeert de bal aan de voet te houden. Saco rent richting de bal. Saco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
super once - shoulin 2:0

83e minuut.
Sainz kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Echeberri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cuerdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuerdo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: super once 42%, shoulin 58%.
super once - shoulin 2:0