Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc juventud junior ºWizardsº
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 15.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudero passt de bal in één keer door. Corchete bereikt de bal nog maar net als eerste. Corchete haalt uit met een fantastische trap. Valle probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Hernan passt de bal met de wreef. Espada is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gomez. Gomez krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Klungelig pakt Paradas de bal. Clos begaat een overtreding. Paradas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paradas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rego rent richting de bal. Calderón verovert de bal door een tackle van achteren. Calderón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Galisteo is nu in balbezit. Hernan heeft problemen om de bal te vangen. Galisteo bereikt de bal nog maar net als eerste. Corchete verovert de bal door een tackle van achteren. Corchete schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Gallucci heeft problemen om de bal te vangen. Pasillas onderschept slim de pass. Pasillas passt de bal met de wreef. Corchete bereikt de bal nog maar net als eerste. Corchete haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Clos probeert naar een medespeler te passen. Pasillas rent richting de bal. Pasillas passt de bal in één keer door. Corchete is nu in balbezit. Corchete haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc juventud junior - ºWizardsº 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc juventud junior 50%, ºWizardsº 50%.
Fc juventud junior - ºWizardsº 0:1

48e minuut.
Acosta is nu in balbezit. Alonso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Acosta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paradas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Calderón rent richting de bal. Gallucci is nu in balbezit. Gallucci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Escudero is nu in balbezit. Corchete bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudero passt de bal met de wreef. Corchete is nu in balbezit. Corchete schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Daar is Galisteo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galisteo speelt de bal door. Manzano rent richting de bal. Calderón onderschept slim de pass. Calderón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc juventud junior 58%, ºWizardsº 42%.
Fc juventud junior - ºWizardsº 0:1