Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Champo FC CHUCHO FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 21.4
weak Schieten adequate
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Colom kopt de bal weg. Algarra rent richting de bal. Alvarado begaat een overtreding. Algarra raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Algarra kan niet meer verder spelen. Varela komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Acevedo passt de bal zonder na te denken. Pérez is nu in balbezit. Marquez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pérez raakt geblesseerd tijdens het duel. Acevedo komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zafra is nu in balbezit. Zafra passt de bal zonder na te denken. Pérez is nu in balbezit. Pérez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Champo FC - CHUCHO FC 1:0

12e minuut.
Obert geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saavedra met een snelle inworp. Unzueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Unzueta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Corzo is nu in balbezit. Saavedra onderschept slim de pass. Saavedra probeert naar een medespeler te passen. Unzueta is nu in balbezit. Unzueta schiet op doel. Gomez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

38e minuut.
Alamo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cubillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillos met een sublieme pass. Unzueta is nu in balbezit. Unzueta schiet op doel. Gomez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Espigares geeft de bal voor. Inworp. Cubillos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Unzueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Unzueta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo rent richting de bal. Zafra verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez rent richting de bal. Pérez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Varela kopt de bal weg. Klungelig pakt Zafra de bal. Alamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Acevedo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Doeltrap. Paisano trapt de bal weg van het doel. Varela heeft problemen om de bal te vangen. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Champo FC 57%, CHUCHO FC 43%.
Champo FC - CHUCHO FC 1:0

57e minuut.
Conejo met de inworp. Acevedo is nu in balbezit. Acevedo speelt de bal door. Pérez rent richting de bal. Pérez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Champo FC - CHUCHO FC 2:0

78e minuut.
Marquez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Colom zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo probeert naar een medespeler te passen. Paisano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Champo FC 52%, CHUCHO FC 48%.
Champo FC - CHUCHO FC 2:0