Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shoulin Champo FC
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 15.3
zwak Schieten matig
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Corzo trapt de bal weg. Acevedo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gomez de bal onder controle te krijgen. Pérez rent richting de bal. Pérez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Dulac is nu in balbezit. Higueras verovert de bal door een tackle van achteren. Higueras met een sublieme pass. Sainz rent richting de bal. Sainz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Dufol geeft een lange en hoge pass. Aleman geeft een lange en hoge pass. Sainz is nu in balbezit. Sainz draait met de bal, schiet en ... Espigares probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Acevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Acevedo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pérez de bal. Pérez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
shoulin - Champo FC 0:1

38e minuut.
Sainz speelt de bal door. Teyssier bereikt de bal nog maar net als eerste. Teyssier passt de bal met de wreef. Sainz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sainz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Dufol kopt de bal weg. Daar is Sanabria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanabria passt de bal in één keer door. Pérez is nu in balbezit. Pérez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shoulin 49%, Champo FC 51%.
shoulin - Champo FC 0:1

72e minuut.
Dufol passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Higueras de bal. Higueras geeft een lange en hoge pass. Urbina is nu in balbezit. Urbina haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina geeft een lange en hoge pass. Dulac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Higueras is nu in balbezit. Higueras draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Sainz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sainz schiet op doel. Gomez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shoulin 27%, Champo FC 73%.
shoulin - Champo FC 0:1