Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ºWizardsº kerr
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Klee met een sublieme pass. Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudero met een sublieme pass. Cortes is nu in balbezit. Cortes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Armas is nu in balbezit. Klee rent richting de bal. Klee passt de bal zonder na te denken. Palomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Palomo is nu in balbezit. Andres is nu in balbezit. Palomo rent richting de bal. Andres is nu in balbezit. Andres schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ºWizardsº - kerr 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ºWizardsº 49%, kerr 51%.
ºWizardsº - kerr 0:1

51e minuut.
Valenti probeert de bal aan de voet te houden. Palomo probeert naar een medespeler te passen. Manzano rent richting de bal. Andres onderschept slim de pass. Andres draait met de bal, schiet en ... Rebollo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano verovert de bal door een tackle van achteren. Zambrano met een sublieme pass. Andres is nu in balbezit. Andres draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Manzano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andres bereikt de bal nog maar net als eerste. Andres draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Manzano de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Armas zal de hoekschop nemen. Andres krijgt zijn hoofd ertegen. Rebollo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rego is nu in balbezit. Rego geeft een hoge lob. Valenti kopt de bal weg. Zambrano rent richting de bal. Zambrano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Pasillas is nu in balbezit. Andres verovert de bal door een tackle van achteren. Andres met een sublieme pass. Palomo rent richting de bal. Palomo schiet op doel. Rebollo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ºWizardsº - kerr 0:2

78e minuut.
Armas speelt de bal door. Escudero is nu in balbezit. Escudero passt de bal met de wreef. Cortes is nu in balbezit. Cortes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Pasillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasillas probeert naar een medespeler te passen. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes onderschept slim de pass. Cortes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ºWizardsº - kerr 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ºWizardsº 52%, kerr 48%.
ºWizardsº - kerr 1:2