Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
penta campion Fc juventud junior
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Galilea verovert de bal door een tackle van achteren. Galisteo is nu in balbezit. Galisteo probeert naar een medespeler te passen. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Zarco is nu in balbezit. Zarco passt de bal zonder na te denken. Telleria rent richting de bal. Calderón onderschept slim de pass. Calderón haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
penta campion - Fc juventud junior 0:1

21e minuut.
Espada geeft een lange en hoge pass. Galilea heeft problemen om de bal te vangen. Swisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Galilea is nu in balbezit. Galilea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
penta campion - Fc juventud junior 1:1

35e minuut.
Paradas geeft de bal voor. Inworp. Telleria met een snelle inworp. Oliveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveros draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Galilea maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
penta campion - Fc juventud junior 2:1

42e minuut.
Oliva geeft een hoge lob. Inworp. Espada met de inworp. Gallucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallucci geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: penta campion 52%, Fc juventud junior 48%.
penta campion - Fc juventud junior 2:1

50e minuut.
Hernan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Corera de bal. Telleria bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón verovert de bal door een tackle van achteren. Calderón draait met de bal, schiet en ... Bravo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Molina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
penta campion - Fc juventud junior 2:2

56e minuut.
Bravo met een sublieme pass. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado onderschept slim de pass. Alvarado geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Galisteo geeft een lange en hoge pass. Oliveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveros passt de bal met de wreef. Galilea rent richting de bal. Galilea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Hernan met de inworp. Galisteo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galisteo met een sublieme pass. Gallucci is nu in balbezit. Gallucci schiet op doel. Bravo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: penta campion 54%, Fc juventud junior 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
penta campion - Fc juventud junior 2:2