Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHUCHO FC super once
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 17.4
redelijk Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Eaton verovert de bal door een tackle van achteren. Eaton passt de bal zonder na te denken. Saco is nu in balbezit. Chicote rent richting de bal. Chicote haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Teyssier de bal onder controle te krijgen. Unzueta is nu in balbezit. Unzueta passt de bal zonder na te denken. Teyssier bereikt de bal nog maar net als eerste. Teyssier schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Duarte geeft een hoge lob. Oliveros speelt de bal door. Klungelig pakt Chicote de bal. Saco is nu in balbezit. Saco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHUCHO FC - super once 0:1

32e minuut.
Unzueta is nu in balbezit. Eaton bereikt de bal nog maar net als eerste. Unzueta onderschept slim de pass. Teyssier rent richting de bal. Teyssier schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CHUCHO FC - super once 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHUCHO FC 48%, super once 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CHUCHO FC - super once 1:1

53e minuut.
Benítez met de inworp. Zafra bereikt de bal nog maar net als eerste. Zafra passt de bal met de wreef. Teyssier rent richting de bal. Teyssier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Ayude geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zafra de bal. Eaton speelt de bal door. Saco rent richting de bal. Saco draait met de bal, schiet en ... Paisano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Eaton rent richting de bal. Eaton geeft de bal voor. Oliveros kopt de bal weg. Saco bereikt de bal nog maar net als eerste. Saco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Daar is Benítez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benítez geeft een hoge lob. Ayude probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cubillos is nu in balbezit. Cubillos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Barros met een harde bal richting middenveld. Chicote kopt de bal weg. Alamo probeert de bal aan de voet te houden. Saco bereikt de bal nog maar net als eerste. Saco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Oliveros onderschept slim de pass. Oliveros geeft de bal voor. Benítez is nu in balbezit. Eaton bereikt de bal nog maar net als eerste. Eaton geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Faba geeft de bal voor. Varela is nu in balbezit. Varela geeft een lange en hoge pass. Teyssier is nu in balbezit. Teyssier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHUCHO FC 63%, super once 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CHUCHO FC - super once 1:1