Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Champo FC kerr
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 19.7
matig Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Zambrano onderschept slim de pass. Zambrano geeft een hoge lob. Corzo heeft problemen om de bal te vangen. Andres rent richting de bal. Andres haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Acevedo is nu in balbezit. Valenti onderschept slim de pass. Valenti passt de bal zonder na te denken. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez schiet op doel. Cozar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Palomo rent richting de bal. Palomo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Obert de bal. Andres bereikt de bal nog maar net als eerste. Andres draait met de bal, schiet en ... Gomez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Valenti kopt de bal weg. Creus heeft problemen om de bal te vangen. Creus met een sublieme pass. Andres bereikt de bal nog maar net als eerste. Andres schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Zambrano kopt de bal weg. Daar is Espigares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andres rent richting de bal. Andres draait met de bal, schiet en ... Gomez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Champo FC - kerr 0:1

21e minuut.
Creus geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Trigueño de bal. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Champo FC - kerr 1:1

43e minuut.
Palomo kopt de bal weg. Klungelig pakt Acevedo de bal. Acevedo passt de bal met de wreef. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Champo FC 52%, kerr 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Champo FC - kerr 1:1

48e minuut.
Armas geeft een hoge lob. Tellez-Giron kopt de bal weg. Pérez rent richting de bal. Acevedo is nu in balbezit. Acevedo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Zambrano is nu in balbezit. Zambrano passt de bal met de wreef. Palomo is nu in balbezit. Andres bereikt de bal nog maar net als eerste. Andres haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Champo FC 51%, kerr 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Champo FC - kerr 1:1