Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
super once Fc juventud junior
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Chicote speelt de bal door. Saco bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallucci begaat een overtreding. Gallucci krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Eaton is nu in balbezit. Eaton met een sublieme pass. Paradas is nu in balbezit. Chicote verovert de bal door een tackle van achteren. Chicote draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Chicote rent richting de bal. Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarado speelt de bal door. Saco rent richting de bal. Saco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
super once - Fc juventud junior 1:0

23e minuut.
Calderón heeft problemen om de bal te vangen. Calderón passt de bal in één keer door. Gallucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón is nu in balbezit. Calderón haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Na een snelle pass probeert Arraiza de bal onder controle te krijgen. Gallucci is nu in balbezit. Gallucci schiet op doel. Daar is Faba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

29e minuut.
Ayude rent richting de bal. Galisteo onderschept slim de pass. Galisteo probeert naar een medespeler te passen. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón haalt uit met een fantastische trap. Barros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Chicote onderschept slim de pass. Chicote passt de bal in één keer door. Saco rent richting de bal. Saco haalt uit met een fantastische trap. Corleto probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: super once 49%, Fc juventud junior 51%.
super once - Fc juventud junior 1:0

47e minuut.
Eaton bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado rent richting de bal. Alvarado passt de bal zonder na te denken. Gallucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallucci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Corleto trapt de bal weg van het doel. Eaton kopt de bal weg. Paradas probeert de bal aan de voet te houden. Chicote rent richting de bal. Chicote haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Alvarado geeft een lange en hoge pass. Echeberri bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeberri geeft een hoge lob. Calderón is nu in balbezit. Calderón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: super once 59%, Fc juventud junior 41%.
super once - Fc juventud junior 1:0