Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shoulin Fc juventud junior
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 18.4
average Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Sainz draait met de bal, schiet en ... Valle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Teyssier zal de hoekschop nemen. Sainz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Najera bereikt de bal nog maar net als eerste. Najera geeft een hoge lob. Valle rent richting de bal. Sainz verovert de bal door een tackle van achteren. Sainz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Galisteo is nu in balbezit. Galisteo met een sublieme pass. Calderón is nu in balbezit. Calderón haalt uit met een fantastische trap. Zambrano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
shoulin - Fc juventud junior 0:1

26e minuut.
Requena geeft een lange en hoge pass. Inworp. Acosta met een snelle inworp. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Hernan probeert naar een medespeler te passen. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanabria rent richting de bal. Calderón onderschept slim de pass. Calderón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
shoulin - Fc juventud junior 0:2

41e minuut.
Zambrano trapt de bal weg van het doel. Jauregui kopt de bal weg. Bonilla heeft problemen om de bal te vangen. Sainz rent richting de bal. Sainz draait met de bal, schiet en ... Corleto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata rent richting de bal. Plata geeft de bal voor. Daar is Calderón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calderón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shoulin 46%, Fc juventud junior 54%.
shoulin - Fc juventud junior 0:2

76e minuut.
Najera rent richting de bal. Najera passt de bal met de wreef. Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón onderschept slim de pass. Calderón draait met de bal, schiet en ... Zambrano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Calderón is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
shoulin - Fc juventud junior 0:3

84e minuut.
Plata geeft een hoge lob. Bonilla probeert naar een medespeler te passen. Najera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shoulin 46%, Fc juventud junior 54%.
shoulin - Fc juventud junior 0:3