Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kerr CHUCHO FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 20.7
weak Schieten adequate
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Avendańo is nu in balbezit. Teyssier verovert de bal door een tackle van achteren. Quevedo begaat een overtreding. Quevedo krijgt een gele kaart. Teyssier is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Parrado komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Alamo is nu in balbezit. Alamo speelt de bal door. Palomo is nu in balbezit. Andres rent richting de bal. Andres schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Palomo geeft een hoge lob. Quadros is nu in balbezit. Quadros probeert naar een medespeler te passen. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Saavedra geeft de bal voor. Avendańo bereikt de bal nog maar net als eerste. Avendańo passt de bal in één keer door. Teyssier heeft problemen om de bal te vangen. Teyssier draait met de bal, schiet en ... Cozar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Parrado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Armas bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrado onderschept slim de pass. Parrado geeft een lange en hoge pass. Teyssier maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kerr - CHUCHO FC 0:1

24e minuut.
Parrado raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zafra komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Benítez kan de bal niet met de borst controleren. Palomo is nu in balbezit. Palomo passt de bal zonder na te denken. Andres rent richting de bal. Andres haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kerr - CHUCHO FC 1:1

31e minuut.
Andres passt de bal in één keer door. Quevedo rent richting de bal. Quevedo met een sublieme pass. Palomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kerr - CHUCHO FC 2:1

34e minuut.
Palomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Algarra verovert de bal door een tackle van achteren. Zambrano speelt de bal door. Andres is nu in balbezit. Andres haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Zambrano probeert naar een medespeler te passen. Palomo is nu in balbezit. Palomo passt de bal in één keer door. Andres bereikt de bal nog maar net als eerste. Andres draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Zafra met een sublieme pass. Motta speelt de bal door. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadros onderschept slim de pass. Quadros geeft de bal voor. Paisano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Quevedo rent richting de bal. Teyssier is nu in balbezit. Unzueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Teyssier is nu in balbezit. Teyssier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kerr 33%, CHUCHO FC 67%.
kerr - CHUCHO FC 2:1

58e minuut.
Zafra is nu in balbezit. Palomo verovert de bal door een tackle van achteren. Palomo passt de bal zonder na te denken. Daar is Andres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andres draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Algarra verovert de bal door een tackle van achteren. Algarra probeert naar een medespeler te passen. Teyssier rent richting de bal. Teyssier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Motta passt de bal in één keer door. Zambrano is nu in balbezit. Zambrano passt de bal met de wreef. Andres bereikt de bal nog maar net als eerste. Andres draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kerr - CHUCHO FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kerr 43%, CHUCHO FC 57%.
kerr - CHUCHO FC 3:1