Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Champo FC super once
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.1
average Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Eaton kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dufol met een snelle inworp. Colom is nu in balbezit. Colom geeft een hoge lob. Barros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pérez rent richting de bal. Pérez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Faba geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Colom met de inworp. Acevedo rent richting de bal. Acevedo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Champo FC - super once 1:0

20e minuut.
Dufol verovert de bal door een tackle van achteren. Eaton onderschept slim de pass. Eaton speelt de bal door. Acevedo heeft problemen om de bal te vangen. Acevedo haalt uit met een fantastische trap. Barros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Oliveros met een snelle inworp. Creus bereikt de bal nog maar net als eerste. Chicote verovert de bal door een tackle van achteren. Chicote schiet op doel. Gomez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Champo FC - super once 1:1

29e minuut.
Creus geeft een hoge lob. Faba rent richting de bal. Acevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Klungelig pakt Oliveros de bal. Oliveros probeert naar een medespeler te passen. Chicote rent richting de bal. Saco is nu in balbezit. Saco haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Champo FC - super once 1:2

34e minuut.
Chicote schiet op doel. Corzo probeert de bal aan de voet te houden. Creus rent richting de bal. Chicote onderschept slim de pass. Chicote schiet op doel. Gomez bokst de bal weg.

43e minuut.
Eaton verovert de bal door een tackle van achteren. Chicote probeert naar een medespeler te passen. Obert is nu in balbezit. Obert geeft een lange en hoge pass. Colom probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Champo FC 58%, super once 42%.
Champo FC - super once 1:2

52e minuut.
Dufol geeft een hoge lob. Acevedo is nu in balbezit. Acevedo passt de bal in één keer door. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Eaton speelt de bal door. Klungelig pakt Saco de bal. Creus schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Creus moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Creus schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

59e minuut.
Obert geeft een hoge lob. Conejo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ayude. Ayude krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Dufol geeft een lange en hoge pass. Pérez kopt de bal weg. Chiner rent richting de bal. Acevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Acevedo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Faba trapt de bal weg van het doel. Chicote is nu in balbezit. Chicote haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Chicote bereikt de bal nog maar net als eerste. Chicote probeert naar een medespeler te passen. Saco rent richting de bal. Saco draait met de bal, schiet en ... Gomez probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Champo FC - super once 1:3

90e minuut.
Eaton probeert de bal met de borst te controleren. Colom bereikt de bal nog maar net als eerste. Eaton tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Colom moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Colom kan niet meer verder spelen. Alvarado komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Champo FC 50%, super once 50%.
Champo FC - super once 1:3