Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kerr Fc juventud junior
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Corleto trapt de bal weg van het doel. Gallucci kopt de bal weg. Calderón rent richting de bal. Calderón draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Galisteo bereikt de bal nog maar net als eerste. Andres onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alvarado. Alvarado krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Cozar trapt de bal weg. Quadros kopt de bal weg. Palomo speelt de bal door. Andres bereikt de bal nog maar net als eerste. Andres schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kerr - Fc juventud junior 1:0

16e minuut.
Inworp. Acosta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palomo speelt de bal door. Andres bereikt de bal nog maar net als eerste. Andres haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Gallucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo onderschept slim de pass. Alvarado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alvarado krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

30e minuut.
Guevara speelt de bal door. Andres rent richting de bal. Galisteo is nu in balbezit. Andres verovert de bal door een tackle van achteren. Andres haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Gallucci raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pacheco komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kerr 41%, Fc juventud junior 59%.
kerr - Fc juventud junior 1:0

46e minuut.
Guevara met de inworp. Quevedo is nu in balbezit. Quevedo passt de bal in één keer door. Andres bereikt de bal nog maar net als eerste. Andres draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Paradas rent richting de bal. Paradas geeft de bal voor. Guevara is nu in balbezit. Calderón verovert de bal door een tackle van achteren. Calderón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Valenti passt de bal zonder na te denken. Armas rent richting de bal. Armas geeft de bal voor. Andres krijgt zijn hoofd ertegen. Corleto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kerr - Fc juventud junior 2:0

77e minuut.
Aponte speelt de bal door. Hernan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernan passt de bal met de wreef. Calderón rent richting de bal. Calderón haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cozar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Cozar bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kerr 49%, Fc juventud junior 51%.
kerr - Fc juventud junior 2:0