Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc juventud junior kerr
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 20.4
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Galisteo rent richting de bal. Armas verovert de bal door een tackle van achteren. Armas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Palomo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palomo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Cardenas is nu in balbezit. Cardenas met een sublieme pass. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón haalt uit met een fantastische trap. Cozar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc juventud junior - kerr 1:0

13e minuut.
Calderón is nu in balbezit. Zambrano is nu in balbezit. Zambrano geeft een hoge lob. Andres rent richting de bal. Andres schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc juventud junior - kerr 1:1

17e minuut.
Armas onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hernan. Armas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Valenti met een snel genomen vrije trap. Bonilla rent richting de bal. Andres onderschept slim de pass. Andres schiet op doel. Corleto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc juventud junior - kerr 1:2

20e minuut.
Espada onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Armas. Espada raakt geblesseerd tijdens het duel. Galisteo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Zambrano is nu in balbezit. Zambrano passt de bal met de wreef. Paradas geeft een lange en hoge pass. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc juventud junior - kerr 2:2

30e minuut.
Valenti onderschept slim de pass. Valenti geeft een lange en hoge pass. Galisteo probeert de bal aan de voet te houden. Calderón is nu in balbezit. Calderón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Guevara raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Motta komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Klungelig pakt Valenti de bal. Pacheco rent richting de bal. Valenti begaat een overtreding. Valenti krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc juventud junior 45%, kerr 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc juventud junior - kerr 2:2

71e minuut.
Valenti is nu in balbezit. Galisteo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valenti. Valenti krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

77e minuut.
Daar is Quadros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quadros geeft een hoge lob. Paradas rent richting de bal. Palomo verovert de bal door een tackle van achteren. Palomo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Avendańo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bonilla de bal. Andres is nu in balbezit. Palomo is nu in balbezit. Palomo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc juventud junior 53%, kerr 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc juventud junior - kerr 2:2