Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Burning Spirit los real madridleños
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Esperanza rent richting de bal. Esperanza geeft een lange en hoge pass. Norato De Frías met een sublieme pass. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Navarro trapt de bal weg. García kopt de bal weg. Norato De Frías heeft problemen om de bal te vangen. Granados rent richting de bal. Granados schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Conte met de inworp. Cabrera rent richting de bal. Cabrera geeft de bal voor. Rodríguez maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burning Spirit - los real madridleños 1:0

19e minuut.
Cargill probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Norato De Frías probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barrios rent richting de bal. Granados verovert de bal door een tackle van achteren. Granados draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cargill de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Burning Spirit - los real madridleños 1:1

43e minuut.
Cabrera is nu in balbezit. García verovert de bal door een tackle van achteren. García speelt de bal door. Cargill rent richting de bal. Cargill schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burning Spirit 43%, los real madridleños 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Burning Spirit - los real madridleños 1:1

51e minuut.
Martínez onderschept slim de pass. Cabrera rent richting de bal. Cabrera passt de bal zonder na te denken. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Maltez passt de bal in één keer door. Granados rent richting de bal. Granados passt de bal zonder na te denken. Cargill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cargill schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Daar is Barrios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrios passt de bal in één keer door. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Burning Spirit - los real madridleños 2:1

80e minuut.
Pineda geeft een hoge lob. Inworp. Forbes met de inworp. Conte rent richting de bal. Conte geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burning Spirit 45%, los real madridleños 55%.
Burning Spirit - los real madridleños 2:1